Deprecated: mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /mnt/home/sites/gertjandekaasboer.nl/htdocs/bericht.php on line 4
Gert Jan de Kaasboer b.v.
contact     sitemap    login  

 

Nieuws

Artikel : Dordt Nu | d Weekkrant (8-4-2011)

DORDRECHT - Op het Admiraalsplein in winkelcentrum Wielwijk gaat woensdag 13 april de nieuwe kaas- en delicatessenwinkel Gert Jan XL van start. Een geheel nieuw concept dat is opgebouwd volgens de succesformule van de winkel van Gert Jan de Kaasboer aan de Vriesestraat.Cees van der Poel, Gert Jan en medewerkers. Foto Rinie Boon

Hij is de laatste jaren geregeld bekroond tot de beste kaasboer van Nederland vanwege zijn uitstekende kwaliteit.

In de splinternieuwe winkel wordt zijn bekende formule van kwaliteitskaas verder uitgebreid met delicatessen, ambachtelijk brood en uitstekende wijnen. En van de drijvende krachten achter de nieuwe formule is de in Dordrecht geboren en getogen Ad Sint Nicolaas. Hij gelooft heilig in de nieuwe formule waarin Gert Jan de Kaasboer zon belangrijke rol speelt.
Ad: In de nieuwe winkel aan het Admiraalsplein staat uiteraard de uitstekende kwaliteit kaas centraal. Het wordt verder uitgebreid met delicatessen, een Tapasbar, olijven, salades, Patanegra ham uit Spanje en vele exclusieve wijnen. Er is een assortiment van zon 300 kwaliteitswijnen beschikbaar.
Cees van der Poel, eigenaar van Albert Heijn en Gall & Gall in Wielwijk, is de grote man achter dit nieuwe project. In het jaar 1999 ging hij als zelfstandig ondernemer aan de slag. Deze week zet Cees van der Poel met de opening van een exclusieve kaaszaak onder de naam Gert Jan de kroon op zijn creatief ondernemerschap.
Een niet geringe aanwinst ook voor het winkelcentrum in Wielwijk en de hele stad. Het bewijs bij uitstek dat Hollands oudste stad zakenmensen telt die weten wat ze willen en wat er met goed overleg en intensieve samenwerking kan worden bereikt. Vandaar dat onder de naam ,,Franchiseketen Gert Jan de Kaasboer bv voor een formule is gekozen om met elkaar iets moois tot stand te brengen. Van der Poel kan er met enthousiasme over vertellen. "We kennen allemaal het vakmanschap van Gert Jan Hermsen. Landelijk behaalde hij al driemaal de hoogste onderscheiding voor zijn vakmanschap. Zeg maar gerust een kaasboer pur sang. Zon gespecialiseerde zaak leek mij een pareltje om te bezitten. Couleur locale op zijn best. Toen zijn de eigenaren van Gert Jan de Kaasboer bv en ondergetekende met elkaar in gesprek geraakt en is het plan geboren om in Wielwijk zon fantastische speciaal zaak te openen.
Vanaf woensdagmorgen 13 april kan Dordrecht ervan genieten. Ad Sint Nicolaas: Het wordt echt leuk in Wielwijk en voor de mensen interessant om regelmatig deze nieuwe winkel binnen te stappen. Want Gert Jan blijft verrassen en vernieuwen.

 

© Gert Jan de Kaasboer b.v. 2018 - alle rechten voorbehouden